(Zwangerschaps) Pilates en Medische Fitness

Pilates

Pilates is een oefenvorm die in ons centrum gegeven wordt door gediplomeerde fysiotherapeuten/pilatestrainers. Deze training sluit, mits goed gedoseerd en gedetailleerd getraind, aan bij het verder actief herstel na diverse blessures. Daarom vindt dit altijd individueel plaats of in kleine groepen waardoor er veel controle is op een goede uitvoering en u weet waar u aan dient te werken om beter te worden.

Zwangerschaps Pilates

Wil je jezelf tijdens je zwangerschap lekker voelen en gericht bezig zijn met spiergroepen die tijdens deze periode aandacht behoeven? Speciaal voor zwangere vrouwen die gericht fysiek bezig willen zij met stabiliteit van rug, bekken en benen, ademhaling en houdingsverbetering bieden wij zwangerschaps Pilates.

 

Medische Fitness

Medische fitness of fysiofitness kan op individuele basis worden afgesproken om uw persoonlijke trainingsdoelen te verwezenlijken. U en wij bespreken gezamenlijk wat uw doelen zijn en hoe deze bereikt kunnen worden. Dat doen we voor mensen die bij ons een medisch traject hebben afgesloten of voor nieuwe cliënten. In dat geval wordt er altijd een intake uitgevoerd om uw specifieke situatie in kaart te brengen.