N

Manuele Therapie bij Fysiotherapie Utrecht Oost

De manueel therapeut heeft met name op het gebied van klachten aan de wervelkolom (rug of nek) vaardigheden ontwikkeld die van meerwaarde zijn bij complexe klachtenbeelden.
Ook bij pijn in de lage rug en bekken die ontstaat tijdens of na een zwangerschap is manuele therapie geïndiceerd. Het herkennen van gewrichtsstoornissen en bewegingspatronen (gewoonten) waardoor klachten ontstaan en onderhouden worden is dan zinvol. Het aanleren van controle en stabiliteit hoort daar ook bij. Dit kan ook met behulp van echografie. Dat geeft veel inzicht in uw spierfunctie.

Onze benadering kenmerkt zich door een integrale benadering waarin (manuele) therapie, oefentherapie (sportfysiotherapie) en andere interventies gecombineerd worden. Integratie van kennis en vaardigheden staat garant voor de meest complete zorg voor uw blessure.

Manuele therapie voor mensen met klachten hoog in de nek en hoofd is wettelijk aan regels gebonden met betrekking tot informatieverstrekking. Voor de volledigheid maken we deze informatie in de specifieke Patiëntenfolder voor Manuele Therapie bij nekklachten kenbaar.

Een afspraak maken voor manuele therapie? Dat kan.

Locatie Bloemstraat

Bloemstraat 65 d

3581 WD Utrecht

Gezondheidscentrum Utrecht Oost

Routebeschrijving fysiotherapie utrecht

Locatie Maarssen

Bolensteinsestraat 10

3603 AZ Maarssen

Maarssen Centrum

Contactformulier