Nu ook in Maarssen!
OOST Fysiotherapie Utrecht

Even voorstellen

Fysiotherapie Utrecht Oost en Oost Kinderfysiotherapie zijn nu ook dichtbij jou in Maarssen. Met meer dan 30 jaar ervaring in de (top)sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie en onderzoek en onderwijs hebben we al een lange geschiedenis. Onze kernwaarden zijn kwaliteit, samenwerken en tevredenheid. Daarom, en daar zijn we best trots op, hebben we de beste partners om ons heen. Of het nu gaat om ons eigen team van fysiotherapeuten of sportartsen, orthopedisch chirurgen of andere specialisten. Een groot netwerk zodat je weet dat jij de beste zorg krijgt. En wij staan er nooit alleen voor. 

Samen innovatief 

MHV en Oost vonden elkaar in de zoektocht naar een breed motorische ontwikkeling voor de jeugdige sporter. Vanaf dit seizoen bieden we samen met de jeugdtrainers de breed motorische trainingen aan. 

Welkom met je blessure

Vanaf 1 november zijn wij gestart met onze fysiotherapiepraktijk in het clubhuis van MHV Maarssen. We zijn jullie laagdrempelig van dienst  wanneer je een blessure of klacht hebt.

Iedere maandagmiddag, woensdagmiddag en vrijdagmiddag zijn we aanwezig voor (sport)fysiotherapie en kinderfysiotherapie.

Ook voor kinderen? Ja juist!

Kinderfysiotherapie 

Voor kinderfysiotherapie kun je bij ons terecht met zowel sportblessures maar ook met andere specifieke kinderzaken. Denk daarbij aan ontwikkelingsklachten, voorkeurshouding, huilbaby’s, schrijfproblematiek en sensorische integratie. Meer info over kinderfysiotherapie?

kinderfysiotherapie

Fit het 2e deel van dit seizoen weer starten?

MHV Maarssen

Heb je een kind met een sportblessure of groeipijn?

Of heb je zelf een blessure? Last van een zere rug door het thuiswerken? Kan je niet sporten door pijn in je knie? Wij zijn er voor jou.

We hebben met alle verzekeraars een contract, dus als je een aanvullende verzekering (met fysiotherapie) hebt dan is de behandeling vergoed vanuit de verzekeraar. Bij kinderen zijn de eerste 18 behandelingen altijd vergoed (vanuit de basisverzekering).

We hebben met alle verzekeraars een contract

SPORTFYSIOTHERAPIE

Fysiotherapie Utrecht Oost

Maarssen

Afspraak maken?

Dat kan via 030-2341010 of stuur een mail naar info@fysiopraktijk.nl

Wanneer?

Iedere maandagmiddag, woensdagmiddag en vrijdagmiddag zijn we aanwezig.

MHV Maarssen

Vanaf 1 november zijn wij gestart met onze sport en kinderfysiotherapiepraktijk in jullie clubhuis

MHV Maarssen

Ons Team

Isabelle Scholtes

algemeen fysiotherapeut

Carolien Boonk

Kinderfysiotherapeut

Tot snel op MHV Maarssen!

Fysiotherapie Utrecht Oost Kids